Live Virtual Hand-Gedong Bengkel. 14-17 Juni 2024. Sadayana Online!

Master Gedong Leungeun dina Live & Online Weekend Clay Camp kami!

The Ceramic School CLAY CAMP AYEUNA LANGSUNG dugi ka...

Poé
jam
menit
detik

Kami bungah nampilkeun CLAY CAMP, acara online 3-Day unik anu dirancang pikeun tukang kebon sareng seniman keramik tina sagala tingkatan kaahlian. Naha anjeun pemula anu hoyong pisan teuleum ka dunya liat atanapi seniman anu berpengalaman anu hoyong nyaring téknik anjeun, Clay Camp nawiskeun hal pikeun sadayana.

Proyék Pangwangunan Tangan Live Weekend kami kalebet:

Naha Gabung CLAY CAMP?

Diajar ti Instruktur Ahli

Masing-masing bengkel live kami bakal panjangna 2-3 jam, sareng dipimpin ku seniman keramik anu berpengalaman anu bakal nungtun anjeun dina unggal téknik kalayan perhatian pribadi nalika anjeun nuturkeun di bumi atanapi di studio.

Kéngingkeun wawasan ti master karajinan, kalebet:

  • Ngadamel Lampu sareng Vas: Panggihan kumaha carana nyieun lampu stunning sarta vases ngagunakeun slabs liat sarta parabot basajan.
  • Ngawasaan cecekelan: Diajar kumaha ngadamel sareng ngagantelkeun gagang, mastikeun kaanggunan sareng kanyamanan dina kreasi anjeun.
  • Ngawangun kapal ageung: Jelajahi metode ngawangun coil pikeun ngadamel kapal anu ageung sareng pikaresepeun.
  • Mangkuk Carita Kerajinan Tangan: Diajar kumaha ngarobah objék utilitarian kana wadah kaajaiban naratif.
  • Nyieun Kotak Hinged: Ngawasaan téknik nyieun kotak hinged fungsional jeung geulis.
  • Langkung seueur, langkung seueur…

Pangajaran Komprehensif jeung Fleksibel

Kalayan 2-3 jam palajaran hirup anu sumebar sapanjang siang sareng wengi, anjeun tiasa ngiringan kelas langsung dina waktos anu cocog sareng jadwal anjeun. Turutan di bumi, sareng sasama seniman keramik, bagikeun kamajuan anjeun, sareng nampi tanggapan waktos nyata.

Sambungkeun sareng Komunitas Keramik Kreatif

Miluan komunitas potters sareng seniman keramik kami. Jaringan, bagikeun ide, sareng kolaborasi sareng jalma anu sami-sami ti sakumna dunya. Sesi interaktif kami mastikeun yén anjeun henteu ngan ukur diajar tapi ogé ngabentuk sambungan anu bermakna. Kitu ogé bengkel, urang bakal gaduh tantangan anu pikaresepeun, jaringan, diskusi terbuka, sareng dokter liat.

Ningkatkeun Kaahlian Anjeun sareng Téhnik Praktis

Bengkel langsung kami dirarancang pikeun nyayogikeun pangalaman praktis. Tina téknik ngawangun tangan dasar dugi ka metode canggih, Anjeun bakal ninggalkeun kalawan kaahlian anjeun bisa langsung dilarapkeun ka proyék anjeun sorangan.

Aksés Eksklusif ka Sesi Dirékam

Teu tiasa sumping ka sési langsung? Henteu masalah! Sadaya bengkel bakal dirékam sareng sayogi pikeun anjeun nonton dina genah anjeun, mastikeun anjeun teu sono tip tunggal atawa téhnik.

Kéngingkeun Tikét Anjeun Ayeuna

TIKET LIVE

$ 29
USD
  • Tiket Live pikeun Clay Camp
  • Gabung dina Live Workshops
  • Lalajo Live - Taya Replays

TIKET REPLAY

$ 59
USD
  • Live & Replay Tiket
  • Tong hariwang kaleungitan Bengkel
  • Aksés hirupna ka Clay Camp Replays
NILAI PANGSAÉNA

Punten Catet:
Harga teu kaasup pajeg. Anjeun tiasa ditagihkeun pajeg tambahan gumantung dimana anjeun cicing di dunya.

Sadaya harga aya dina USD.
Bank anjeun bakal otomatis ngarobih USD kana mata uang anjeun nyalira nalika anjeun kaluar.

100% Risk-Free Duit Balik Jaminan

Ngan ukur $29 kanggo 3 dinten bengkel Live - anjeun moal tiasa salah! Tapi lamun keur alesan naon anjeun teu senang jeung eusi workshop sabtu minggu, kami bakal masihan anjeun ngabalikeun duit pinuh.

FAQ

Paling patarosan sering na waleran

Enya!

Naon tawaran!

poé 3 tina bengkel karajinan gedong langsung - ngan ukur $ 29 USD.

Éta bakal sapertos acara Real-Life!

Waktos ieu, urang bade pinuh interaktif.

Urang hayang babarengan.

Urang rék nyieun sambungan nyata.

Sarta alatan hayang ieu; urang boga sababaraha brand software anyar nu bisa boga nepi ka 100,000 potters sadayana online dina waktos anu sareng.

Ieu hartosna urang bakal ningali bengkel di panggung utama sadayana, sareng ngobrol saling di ruang obrolan langsung.

Urang bakal ngobrol saling pahareup-hareup dina telepon grup langsung sapertos anjeun sareng réréncangan sareng kulawarga.

Kami bakal jejaring sareng hadirin acak dina obrolan 5 menit gancang.

Ieu bakal janten pangalaman anu énggal, sapertos nanaon anu anjeun alami sateuacanna.

Éta sapertos angkat ka bengkel 3 dinten nyata, tapi online.

Sareng… sadayana ngan ukur $ 29!

Kami yakin yén anjeun bakal LOVE CLAY CAMP, yén kami bakal masihan anjeun 100% artos anjeun deui upami henteu.

Heboh! 

Anjeun kéngingkeun tikét Langsung GRATIS sareng Sakola Keramik anjeun Kaanggotaan Bulanan!

Upami anjeun hoyong tetep replays, Anjeun tiasa ngamutahirkeun tikét anjeun salila sabtu minggu CLAY CAMP.

Kami gaduh acara anu rame pikeun anjeun:

Main Panggung

Di panggung utama, urang bakal ngayakeun bengkel karajinan langsung

Sesi Grup

Urang bakal ngayakeun diskusi kelompok, ngungkulan sauntuyan jejer anu kudu dilakukeun ku ngawangun leungeun.

Ieu bakal kabuka - anu hartosna anjeun ogé tiasa gabung dina paguneman ku cara ngaktipkeun mic & video anjeun.

jaringan

A bit kawas speed dating - anjeun meunang ngobrol nepi ka 5 menit jeung attendee acak ti sakuliah dunya!

The Live Tikét ngidinan Anjeun pikeun ngasupkeun CLAY CAMP salila acara live. Anjeun tiasa ningali sadaya bengkel, sareng gabung dina diskusi langsung, pendak sareng tukang kebon anu sanés.
 
The tikét Replays hartina anjeun ogé bakal meunang aksés ka replays workshop sanggeus CLAY CAMP geus réngsé.

Panawaran khusus ieu ngan ukur CLAY CAMP.

Sanggeus éta, anjeun bakal bisa meuli replays individu, tapi maranéhna bakal $39 - $59 unggal.

Anjeun bakal asup kana situs wéb kami langsung sareng otomatis, sareng anjeun bakal nampi email sareng nami pangguna sareng kecap konci anjeun.

Anjeun bakal mendakan detil tikét anjeun pikeun ngiringan acara langsung di jero akun anjeun.

Enya!

Sakali kami boga replays, urang bakal ngédit aranjeunna sarta nempatkeun captions Inggris!

Sumuhun - pas replays video sadia, anjeun bakal bisa ngundeur video ka Komputer, Laptop, Tablet, atawa Smartphone anjeun.

Lamun meuli Tiket Live, mangka bengkel bakal sadia pikeun lalajo salila sabtu minggu.

Lamun meuli tikét Replay, mangka anjeun meunang replays workshop pikeun hirup!

Sakali anjeun mésér ulangan bengkel, anjeun gaduh aksés saumur hirup ka aranjeunna!

Saatos CLAY CAMP parantos réngsé, anjeun bakal nampi email sareng nami pangguna sareng kecap konci pikeun login ka halaman wéb ieu. Inpo login ieu teu kadaluwarsa. Anjeun tiasa make eta login pikeun sesa hirup anjeun 🙂

Anjeun tiasa log in kana halaman wéb ieu sareng nonton pidéo anjeun online,

Atanapi, anjeun tiasa ngaunduhana saloba-kali anu dipikahoyong, ka sadaya alat anjeun.

Anjeun malah bisa ngundeur éta sarta nempatkeun kana DVD pikeun betah pamakéan.

Mun anjeun teu sagemblengna ditiup jauh ku CLAY CAMP, lajeng kami bakal masihan anjeun ngabalikeun duit pinuh!

Jadwal bakal datang sakedap!

Butuh sababaraha waktos pikeun ngatur bengkel 3 dinten.

CLAY CAMP bakal dijalankeun ti 14 Juni - 16 Juni 2024.

Henteu masalah 🙂

Kartu Kredit / Bank / PayPal anjeun bakal otomatis ngarobih USD kana mata uang anjeun nyalira nalika anjeun kaluar.


$ 10 USD nyaeta sabudeureun: 10 GBP, € 10 eur, $ 15 CAD, $ 15 AUD. 
$59 USD sakitar: 45 GBP, €45 EUR, $79 CAD, $79 AUD,
$99 USD sakitar: 79 GBP, €79EUR, $129 CAN, $129 AUD

ulasan customer

Kami parantos nampi ratusan ulasan 5-bintang salami sababaraha taun… ieu ngan ukur sababaraha!

Datangna ka CLAY CAMP!

Punten ngadaptarkeun hiji akun affiliate babagi & earn.

Lebetkeun nami pangguna sareng kecap akses anjeun pikeun asup kana akun anjeun