Calder van Andel - Téhnik Gelembung Glaze

Diajar kumaha Gelembung Glaze keramik anjeun!


Hai nami abdi Calder van Andel sareng abdi ti Walanda.
Dina workshop ieu kuring bakal ngajarkeun maneh kumaha ngalakukeun téhnik gelembung glaze, sarta kuring ogé ngawengku dua variasi fun! Téhnik gelembung glaze senang ngalakukeun tur hadir kalawan pola geulis nu bisa Anjeun pake dina keramik dipecat bisque Anjeun.


Dina workshop ieu, urang bakal nutupan léngkah di handap ieu:

Lengkah 1: Kuring bakal nungtun anjeun dina bahan anu diperyogikeun sareng masihan saran pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna.

Hambalan 2: Kuring gé demonstrate prosés nyieun campuran glaze gelembung.

Lengkah 3: Kuring bakal ngajelaskeun téknik mindahkeun potongan bari ngahasilkeun gelembung, nunjukkeun dua kali kalayan dua bentuk anu béda.

Lengkah 4: Anu pamungkas, kuring bakal nunjukkeun dua variasi. Hiji ngalibatkeun ngagunakeun sababaraha kelir tina underglaze sakaligus, sarta séjén mendemonstrasikan téhnik kalawan glazes biasa.

Nepi ka tungtun taun bengkel, anjeun bakal boga kaahlian ngawasaan téhnik gelembung glaze sorangan! Jieun pola captivating on keramik anjeun kalawan kelir pikaresep Anjeun.


Bahan Diperlukeun & Daptar Equipment

Cangkir, Cai Sabun, Garpu, Sendok, Sedotan, Wadah, Underglaze (poék), Glaze Jelas, Gilap biasa (poék sareng terang) sareng potongan Bisque dipecat



Nalika anjeun mésér bengkel ieu, anjeun nampi:

  • Tonton Bengkel kuring
    • Bengkel téh ngeunaan 1 jam panjang.
  • Bonus Q&A
    • Lalajo bonus kuring  Q&A dimana kuring ngajawab patarosan ngeunaan prosés kuring pahareup-hareup.
  • Aksés Hirupna ka Replays
    • Bengkel sareng Q&A dirékam, sareng anjeun bakal gaduh aksés saumur hirup ka éta. Anjeun tiasa nonton online, atanapi unduh ka alat anjeun pikeun lalajo offline iraha waé

kira-kira Calder van Andel

Hai! Abdi Calder, abdi yuswa 20 taun sareng parantos ngadamel keramik sakitar 7 taun ayeuna. Kuring utamana difokuskeun ngalungkeun keramik dina roda, tapi ogé mikaresep leungeun atawa proyék wangunan slab unggal ayeuna lajeng! Sareng kuring resep ékspérimén sareng téknik underglaze anu béda, sapertos téknik glaze gelembung. Kuring ogé resep ngarékam sareng ngabagikeun karya kuring sareng prosésna dina média sosial, utamina dina Instagram sareng YouTube.

kontak:

website: www.caldersceramics.com

Instagram: www.instagram.com/caldervanandel

  • Aksés saharita.
  • 1 jam
  • Sertipikat kursus
  • Audio: Inggris
  • Aksés Hirupna. Unduh atanapi tonton online
  • + 1125 didaptarkeun
  • Harga: $39 USD

Peunteun sareng Ulasan

0.0
Rata-rata Peunteun
0 ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Naon pangalaman anjeun? Urang hoyong terang!
Taya ulasan kapanggih!
Témbongkeun deui ulasan
Naon pangalaman anjeun? Urang hoyong terang!

Lebetkeun nami pangguna sareng kecap akses anjeun pikeun asup kana akun anjeun