Jordan Coons - Kumaha Ngalungkeun silinder témbok ganda

Aya loba cara pikeun maledog hiji silinder walled ganda na leuwih taun Kuring geus dabbled dina téhnik béda. Bengkel ieu ngabagi téknik anu kuring diajar sareng diasah pikeun ngalungkeun silinder témbok ganda dina dua bagian. Tungtungna, kuring ogé bakal ngabagikeun sababaraha tip sareng trik pikeun ngarencanakeun ukiran sareng kumaha cara ngukir éfisién.

Dina workshop ieu kuring bakal némbongkeun Anjeun handap:
lengkah 1: Nyiapkeun liat anjeun kabayang
lengkah 2: ngalungkeun silinder jero heula
lengkah 3: ngalungkeun silinder luar
lengkah 4: motong silinder jero kaluar bat jeung motong eta
lengkah 5: nempatkeun silinder luar deui dina roda (masih napel bat) sarta sizing eta pikeun silinder jero, lajeng muterna silinder jero kana silinder luar.
lengkah 6: ngalungkeun dua babarengan jeung sealing sapotong
lengkah 7: motong bentuk walled ganda kaluar bat jeung motong eta
lengkah 8: tata ukiran
lengkah 9: ukiran

Dina ahir workshop ieu, anjeun bakal nyaho sagala basajan buang a silinder walled ganda atawa bejana. Abdi nyarankeun anjeun mimitian ku bentuk saderhana sapertos kieu sateuacan anjeun ngawitan branching. Sakali anjeun ngawasaan téknik ieu anjeun tiasa nerapkeun kana seueur bentuk sapertos cangkir, mangkok, pepelakan sareng vas.

Bahan & Alat anu Dibutuhkeun:

Kedah: liat, kabayang, tulang rusuk, spons, pangawasa, sababaraha kalong, sarta sarana pikeun ngidinan liat garing dina lingkungan dikawasa kawas kotak beueus atawa plastik pikeun mungkus karya.
bisa hirup tanpa tapi ngajadikeun prosés gampang: caliper, decorating disk


Ngeunaan Jordan Coons

Jordan Coons mangrupikeun seniman keramik anu berprestasi sareng pendidik seni anu berbasis di Syracuse, NY, anu karyana ngahubungkeun jurang antara karajinan sareng kasenian. Pendekatan unik nya ngagabungkeun elemen fungsional jeung konseptual, Ngalanglang téma alam manusa, resilience, kakuatan, jeung fragility.
Saatos réngsé BS nya dina Atikan Seni di Buffalo State College di 2010, Yordania ngudag markisa na pikeun keramik, earning MA nya dina Atikan Seni ti Maryland Institute College of Art di 2017. Prakték artistik nya didorong ku kahayang pikeun mere ilham tur empower dirina. siswa pikeun manggihan sora kreatif sorangan.
Karya Yordania parantos diakuan ku seueur panghargaan sareng penghargaan, kalebet paméran régional.
Potonganna dicirikeun ku desain anu rumit sareng perhatian kana detil, nunjukkeun kamampuan téknik keramik tradisional sareng pendekatan inovatif pikeun ngabentuk sareng tékstur.

Instagram: https://www.instagram.com/jordancoonsceramics

  • 18 Méi 2024 1:00, EDT
  • Sertipikat kursus
  • Audio: Inggris
  • Inggris
  • Aksés Hirupna. Unduh atanapi tonton online
  • + 1178 didaptarkeun
  • Harga: $39 USD

Peunteun sareng Ulasan

0.0
Rata-rata Peunteun
0 ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Naon pangalaman anjeun? Urang hoyong terang!
Taya ulasan kapanggih!
Témbongkeun deui ulasan
Naon pangalaman anjeun? Urang hoyong terang!

Lebetkeun nami pangguna sareng kecap akses anjeun pikeun asup kana akun anjeun