Bahan Baku Keramik

Daptar Global Bahan Baku Keramik pikeun ngadamel + bagikeun Resep Keramik.
#NoRahasiaDinaKeramik

Mangan karbonat

Mangan karbonat suplai MnO. Dipaké pikeun nyieun glazes logam, hideung, coklat, atawa wungu / plum. Decomposes on pemanasan ka MnO2 jeung CO2; kedah dipecat di luhur 1080

Maca deui "

Magnésium karbonat

Magnesium karbonat alami - mineral Magnesit, MgCO3 - dibentuk ku présipitasi tina cai laut, atanapi ku alterasi hydrothermal dolomit. Magnésium karbonat lampu

Maca deui "

Litium Karbonat

Litium karbonat suplai Li2O. Sumber rélatif murni litium dina glazes. Rumus téoritis Li2CO3 (40.4% Li2O); lolobana suplai leuwih 99% murni. Dihasilkeun dina

Maca deui "

Beusi Oksida

Sanyawa beusi mangrupikeun agén ngawarnaan anu paling umum dina keramik salaku pewarna. Di hiji sisi, aranjeunna mangrupikeun najis anu ngaganggu dimana aranjeunna ngawarnaan anu sanés

Maca deui "

Ilmenit

Ilmenite suplai Fe2O3 na TiO2. Sumber alami titanium sareng beusi, sayogi dina bentuk bubuk atanapi granular. ilmenite bubuk bisa dipaké salaku

Maca deui "

Grolleg Kaolin

Grolleg (Inggris china liat) suplai SiO2, Al2O3, Fe2O3, sarta jumlah leutik sababaraha fluxes. Kaolin primér (sisa) dibentuk ku aksi uap hidrotermal

Maca deui "

Grog

Grog mangrupa bahan kasar nu nyadiakeun SiO2 jeung Al2O3. Grog mangrupikeun istilah anu dianggo dina keramik pikeun ngajelaskeun bata anu ditumbuk (atanapi keramik anu dipecat sanés)

Maca deui "

Gerstley Borate

Gerstley borate ogé disebut Kalsium borat, éta suplai B2O3, CaO, fluxes séjén, SiO2, sarta Al2O3. Gerstley borate mangrupakeun bijih kalsium borate

Maca deui "

Fluorspar

Fluorspar suplai CaO. Fluorspar ngagaduhan komposisi téoritis CaF2. Éta dihasilkeun ku métamorfosis batu kapur sareng dolomit ku gas anu beunghar fluorin. Dihasilkeun di

Maca deui "
Némbongkeun Bahan 1-10 ti 35

Jieun & Bagikeun Resep anjeun sorangan

Lebetkeun nami pangguna sareng kecap akses anjeun pikeun asup kana akun anjeun