Tetep dipuseurkeun Emas Embroidered Hoodie

$65.00

Guide ukuranana
-
+

Specs

SKU: N / A Kategori:

gambaran

Sarerea peryogi hoodie anu nyaman pikeun ngagulung, janten pilih anu lemes, mulus, sareng bergaya. Ieu pilihan sampurna pikeun soré cooler!

• 50% katun pra-susut, 50% poliéster
• Beurat fabrik: 8.0 oz / yd² (271.25 g / m²)
• Air-jet spun benang kalayan raos lemes sareng ngirangan pil
• Tiung anu dijajar dua kali kalayan drawcord anu cocog
• Awak saparapat-ngancik ulah lipatan handap tengah
• 1 × 1 cuffs rib-knit atletis sareng tali pinggang sareng spandex
• saku pouch Front
• Jarum ganda kerah dijahit, taktak, panangan, cuffs, sareng kelim
• Produk kosong sourced ti Bangladés, Nikaragua, Honduras atawa Él Salvador

Produk ieu didamel khusus pikeun anjeun pas anjeun pesen, naha éta peryogi langkung lami pikeun nganteurkeun ka anjeun. Nyieun produk on demand tinimbang di bulk mantuan ngurangan overproduksi, jadi hatur nuhun pikeun nyieun kaputusan dibeuli wijaksana!

informasi tambahan

beurat N / A

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana masihan ulasan "Tinggal Puseur Hoodie Sulaman Emas"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.