Keramik Koléktif Circle

$35.00

Guide ukuranana
-
+

Specs

SKU: N / A Kategori:

gambaran

Kaos ieu mangrupikeun sadayana anu anjeun impikeun sareng seueur deui. Karasa lemes sareng hampang, kalayan jumlah régangan anu pas. Ieu nyaman jeung flattering pikeun sakabéh.

• katun disikat sareng disikat cincin 100% (kelir Heather ngandung poliéster)
• Beurat lawon: 4.2 oz/yd.² (142 g/m²)
• lawon Pra-kenténg
• Pangwangunan sisi-seamed
• Taktak-to-taktak taping
• Produk kosong sourced ti Nikaragua, Mexico, Honduras, atawa AS

Produk ieu didamel khusus pikeun anjeun pas anjeun pesen, naha éta peryogi langkung lami pikeun nganteurkeun ka anjeun. Nyieun produk on demand tinimbang di bulk mantuan ngurangan overproduksi, jadi hatur nuhun pikeun nyieun kaputusan dibeuli wijaksana!

informasi tambahan

beurat N / A

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios "Bunderan Koléktif Keramik"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.