Dipecat Tinggi

$35.00

High Fired: seniman keramik kalayan sumanget indomitable, tahan banting sarta unyielding dina nyanghareupan adversity. Sagampil keramik dipecat tinggi endure panas sengit pikeun ngahontal pinnacle maranéhanana kakuatan sarta kageulisan, kitu ogé potters tangtu, anu mekar dina tekenan, munculna tina percobaan kalawan kakuatan anyar kapanggih jeung karakter. Sapertos sipat anu kuat tina karajinan anu dipecat tinggi, jalma-jalma ieu ngagaduhan tekad anu teguh sareng tekad anu teu kaampeuh, ngawujudkeun hakekat kasabaran sareng kateguhan. Kalayan unggal tembakan, aranjeunna nangkeup transformasi, muncul langkung kuat, langkung halus, sareng langkung tahan banting-sapertos kaéndahan anu tahan tina keramik anu dipecat tinggi.

Guide ukuranana
-
+

Specs

SKU: N / A Kategori:

gambaran

Kaos ieu mangrupikeun sadayana anu anjeun impikeun sareng seueur deui. Karasa lemes sareng hampang, kalayan jumlah régangan anu pas. Ieu nyaman jeung flattering pikeun sakabéh.

• katun disikat sareng disikat cincin 100% (kelir Heather ngandung poliéster)
• Beurat lawon: 4.2 oz/yd.² (142 g/m²)
• lawon Pra-kenténg
• Pangwangunan sisi-seamed
• Taktak-to-taktak taping
• Produk kosong sourced ti Nikaragua, Mexico, Honduras, atawa AS

Produk ieu didamel khusus pikeun anjeun pas anjeun pesen, naha éta peryogi langkung lami pikeun nganteurkeun ka anjeun. Nyieun produk on demand tinimbang di bulk mantuan ngurangan overproduksi, jadi hatur nuhun pikeun nyieun kaputusan dibeuli wijaksana!

informasi tambahan

beurat N / A

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana masihan ulasan "High Fired"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.