The Global Pottery Notebook

Tingali & Bagikeun Inspirasi & Inpormasi sareng Komunitas Keramik!
#NoRahasiaDinaKeramik

Geulis

Nikki Mizak: seuneu biskuit, amaco handapeun glaze, Anne-Laure Charlier - Kumaha Jieun A Mignon Vas - cet on héjo

Maca deui "
Log karajinan
Anggota kanyahoan

Surak

Kuring ngadamel mangkok ieu di Studio OK gugur 2023 Clay: Pottery passion 254 Glaze: Effect glaze: Botz plus sapanjang tepi

Maca deui "
Log karajinan
Anggota kanyahoan

gajih

Kuring ngadamel piring ieu di Studio OK dina usum gugur 2023 Clay: Karajinan gairah 254 Glaze: Pangaruh khusus: Botz tambah sapanjang tepi

Maca deui "
Nembongkeun Catetan 1-10 ti 127

Lebetkeun nami pangguna sareng kecap akses anjeun pikeun asup kana akun anjeun